За Obiava.EU и контакти

...

---------------------- !!!!! ----------------------

ЗАБЕЛЕЖКА:

Ако не желаете да бъдете проследявани, да има публична информация за контакт по вашите обяви, можете да НЕ се регистрирате в сайта ни. Направите ли го то това значи, че сте се съгласили с нашите Правила и условия отнасящи се до информация и употреба на сайта. При евентуална атака на уебсайта ни и изтичане на информация в публичното пространство, ние НЕ носим отговорност. Ако се притеснявате от това, молим ви ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. Това е възможно да се случи във всеки уебсайт намиращ се в световното уеб пространство. Тоест ако имате съмнения относно каквото и да е, не се регистрирайте. Има отмеки, по време на регистрация на профил в сайта ни, както и линкове водещи към публичната информация и е важно да прочетете това.

Ако вие сте ги отметнали, това значи че сте прочели и приели всички правила, условия и декларации, тоест сте се съгласили да позлвате услугата, такава каквато е!

Уебсайта е автоматизиран на 90 процента и повечето от нещата се извършват от платформата. Той е изцяло безплатен и не печелим дивиденти от него чрез платени опции!

---------------------- !!!!! ----------------------

 

Публични данни за контакт на отговорно лице:
Работно време за отговори по проблеми: 18:00 до 20:30 ч. всеки делничен ден, без официални празници или други причини.
Администрация и собственост ( физическо лице ) Петко Илев
Адрес за кореспонденция: ул. Марица 2, гр. Стамболийски
Имейл за контакт: 
Тел.: 0886 119 177

Do you have more questions? Контакти