Търсене

100.00 лв.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ВАШАТА СПЕШНА ИСКАНЕ ЗА ЗАЕМ

QR CODE
Къщи - Апартаменти за продажба
Posted преди 1 седмица
1 прегледа

100.00 лв.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ВАШАТА СПЕШНА ИСКАНЕ ЗА ЗАЕМ

QR CODE
Къщи - Апартаменти за продажба
Posted преди 1 седмица
1 прегледа

Описание

 

Живеете ли в България и сте задлъжнели? Да съм пенсионер или на заплата по трудов договор? Имате ли нужда от заем, за да платите за нов апартамент; консолидация на дълг или консолидация на дълг? Имате ли нужда от заем, за да изплатите всичките си неизплатени задължения? Имате ли нужда от заеми, за да закупите оборудване във вашата услуга или да обновите къщата си? Имате ли нужда от заеми, за да стартирате собствен бизнес или проект? Имате ли нужда от готови средства, за да инвестирате във вашата производствена ферма? Имате ли нужда от заеми за закупуване на нова кола? Имате ли нужда от заеми, за да изплатите спешен дълг към вашите приятели или във вашите услуги? Имате ли нужда от спешни средства, за да спасите живота на семейството си? И така, кажете ни колко ви трябва за вашия заем? Какъв е срокът за изплащане на вашия кредит? Каква е твоята професия? Каква е целта на вашето искане за заем? Ако наистина имате нужда от заема, можете да се свържете с нас ДИРЕКТНО на имейл: velchka.kostadinova01@gmail.com

Attributes

Състояние: Ново
Тип: Размяна

Contact Velchka Kostadinova (seller)

  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да се свържете с потребителя.
  За да се предпазим от забранени дейности, можем да проверим вашето съобщение, преди да бъде препратено до получателя, и, ако е необходимо, да го блокираме.

  Other items from this seller

  Comments

  No comments has been added yet, be first to comment this ad!
  Add comment

  Seller details

  Velchka Kostadinova
  Velchka Kostadinova
  11 активни обяви
  Обикновен профил
  Unregistered user
  Контакт

  Местоположение

  Stara Zagora, 6000, Stara Zagora, Asenovgrad, Plovdiv, Bulgaria
  42.01667, 24.86667

  Пазете се!

  Никога не плащайте депозит в банкова сметка, докато не срещнете продавача, не видите подписан договор за покупка или не го получите по куриер. Никои реални продавачи авансово плащане за даден продукт или дори услуга. В България тази практика със сигурност ще доведе до измама! Получаването на имейл със сканирана лична карта например, не означава, че получавате реална идентификация. Получавайте всичко или лично или чрез куриер, заплащайте САМО в наложен платеж или кеш!
  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ВАШАТА СПЕШНА ИСКАНЕ ЗА ЗАЕМ
  100.00 лв. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ВАШАТА СПЕШНА ИСКАНЕ ЗА ЗАЕМ by Velchka Kostadinova