Търсене

5000.00 лв.
ОБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТИ И ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ

QR CODE
Други услуги
Posted преди 3 седмици
3 прегледа

5000.00 лв.
ОБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТИ И ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ

QR CODE
Други услуги
Posted преди 3 седмици
3 прегледа

Описание

 

Казвам се г-жа Велчка Костадинова, аз съм български инвеститор, който предлага кредити на физически лица и фирми в България от почти 5 години Ние предоставяме всички кредити онлайн за период на възстановяване от 3 до 20 години фермери, работници в услуга (пощенски секретар, счетоводител, икономист, сервизни помощници, аранжори, хостеса, рецепционист, касиер, пощальонка в офиса и др.), когато сте пенсиониран служител на трудов договор или не и имате нужда от значителни средства. къща, услуга, фирма за финансиране от страна на заем или погасяване на вашите задължения или финансов кредит, Подайте заявка Кандидатът за кредит трябва да притежава валидна българска лична карта и съответен адрес по местоживеене Договорът за кредит трябва да бъде подписан преди фондът се отпуска в рамките на 24 часа. Само сериозни хора, които търсят разнообразие от кредити, могат да се свържат с нас онлайн и вашият файл няма да бъде по-отхвърлен за втори път. При интерес, уточнете заявката си по имейл: marinchevasvetlana671@gmail.com

Attributes

Състояние: Ново
Тип: Продава

Профил на stoyneva

stoyneva
stoyneva Регистриран преди 3+ седмици Последно на линия преди 3 седмици
Описание No description left by seller
0632541789

Contact stoyneva (seller)

  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да се свържете с потребителя.
  За да се предпазим от забранени дейности, можем да проверим вашето съобщение, преди да бъде препратено до получателя, и, ако е необходимо, да го блокираме.

  Other items from this seller

  Comments

  No comments has been added yet, be first to comment this ad!
  Add comment

  Seller details Details

  stoyneva
  stoyneva
  9 активни обяви
  Обикновен профил
  Регистриран преди 3+ седмици
  Последно на линия преди 3 седмици
  Контакт Всички обяви

  Местоположение

  Kazanlak, 6100, Stara Zagora, Dobrich, Dobrich, Bulgaria
  43.56667, 27.83333

  Пазете се!

  Никога не плащайте депозит в банкова сметка, докато не срещнете продавача, не видите подписан договор за покупка или не го получите по куриер. Никои реални продавачи авансово плащане за даден продукт или дори услуга. В България тази практика със сигурност ще доведе до измама! Получаването на имейл със сканирана лична карта например, не означава, че получавате реална идентификация. Получавайте всичко или лично или чрез куриер, заплащайте САМО в наложен платеж или кеш!
  ОБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТИ И ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ
  5000.00 лв. ОБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТИ И ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ by stoyneva