Търсене

5000.00 лв.
НЕБАНКОВ КРЕДИТ ОТ ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР ЗА 24 ЧАСА

QR CODE
Детегледачка - Бавачка
Posted преди 3 седмици
2 прегледа

5000.00 лв.
НЕБАНКОВ КРЕДИТ ОТ ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР ЗА 24 ЧАСА

QR CODE
Детегледачка - Бавачка
Posted преди 3 седмици
2 прегледа

Описание

 

Здравейте, Нуждаете се от спешна финансова помощ, но банката отказва да Ви я отпусне заради задълженията Ви или неотвореното Ви досие? Забранени сте от банковия регистър и имате нужда от неочакван кредит само за отваряне на кабинет, ремонт на къща, покупки на недвижими имоти или имате нужда от заем, за да изплатите всичките си дългове или кредит в една точка? Кажете ни вашия проблем, госпожо, и вашата ситуация, която прави живота ви труден? Предоставяме небанков кредит на всички сериозни и коректни хора на възраст от 20 до 80 години и имащи трудов договор в служба или редовна пенсия.Обработваме заявките индивидуално онлайн и бързо се одобряват в цяла България.Можете да коригирате вашите месечно плащане според способността ви да изплащате при ГПР от 2% благоприятно за тези, които имат проект или дейност.Трябва да сте човек с добър характер и сериозен човек, преди да кандидатствате за кандидатстване за кредит и файлът ви вече няма да бъде отхвърлен за втори път При проявен интерес, моля да ни уведомите размера на кредита, срока за погасяване и месечния си доход на имейл: Velchka.kostadinova01@gmail.com

Профил на stoyneva

stoyneva
stoyneva Регистриран преди 3+ седмици Последно на линия преди 3 седмици
Описание No description left by seller
0632541789

Contact stoyneva (seller)

  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да се свържете с потребителя.
  За да се предпазим от забранени дейности, можем да проверим вашето съобщение, преди да бъде препратено до получателя, и, ако е необходимо, да го блокираме.

  Other items from this seller

  Comments

  No comments has been added yet, be first to comment this ad!
  Add comment

  Seller details Details

  stoyneva
  stoyneva
  9 активни обяви
  Обикновен профил
  Регистриран преди 3+ седмици
  Последно на линия преди 3 седмици
  Контакт Всички обяви

  Местоположение

  Kazanlak, 6100, Stara Zagora, Stara Zagora, Stara Zagora, Bulgaria
  42.43278, 25.64194

  Пазете се!

  Никога не плащайте депозит в банкова сметка, докато не срещнете продавача, не видите подписан договор за покупка или не го получите по куриер. Никои реални продавачи авансово плащане за даден продукт или дори услуга. В България тази практика със сигурност ще доведе до измама! Получаването на имейл със сканирана лична карта например, не означава, че получавате реална идентификация. Получавайте всичко или лично или чрез куриер, заплащайте САМО в наложен платеж или кеш!
  НЕБАНКОВ КРЕДИТ ОТ ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР ЗА 24 ЧАСА НЕБАНКОВ КРЕДИТ ОТ ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР ЗА 24 ЧАСА
  5000.00 лв. НЕБАНКОВ КРЕДИТ ОТ ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР ЗА 24 ЧАСА by stoyneva