Автомобилна мултимедия: нов връх за стерео уредба от Alpine

Бизнес публикации
26. Apr 2022
953 views
Автомобилна мултимедия: нов връх за стерео уредба от Alpine

Автомобилна мултимедия: нов връх за стерео уредба от Alpine

 

Всички знаем, че имената на марките имат значение при закупуване на хардуер за автомобилно аудио. Има марки, които със сигурност са по-реномирани от другите. Когато сте в магазина и ви предлагат богат избор от модели, изведнъж се чувствате претоварени от това какво наистина да купите. Но можете да бъдете сигурни в едно нещо, ако ви предложат стерео уредба за кола Alpine, няма да сбъркате с нея.

Автомобилната марка за стерео електроника Alpine е основана през 1978 г., и е световен лидер в индустрията на високопроизводителната мобилна електроника. Те са специализирали в автомобилните мултимедии и имат интегриран системен подход, включващ цифрови развлечения, продукти за сигурност и навигация за мобилно забавление.

Автомобилните стереосистеми Alpine са нова порода устройства, които се отличават с конвергенция на високопроизводително аудио, видео, навигация и телематика под формата на мобилна мултимедия. Навигационните системи действат като ресурсен център на гамата мобилни мултимедийни стерео уредби Alpine. Интелигентни транспортни системи (ITS), DVD плейъри, Dolby Digital системи, сателитно цифрово аудио радио, мобилно свързване на данни и комуникация чрез телематични устройства ще бъдат обединени с навигационни системи за създаване на платформа от продукти.

Мобилната мултимедия интегрира иновативните продукти за аудио, видео, сигурност и навигация на Alpine, както и новия си GUI за драйвери, човешки интерфейс и информационно-комуникационна технология.

За да разберете какво представлява мобилната мултимедия за автомобил Alpine, разгледайте iLX-702D стерео уредба за кола. 7-инчовият (17.8 см) WVGA дисплей с висока резолюция позволява работа със системата чрез тъч скрийн технология и предлага най-новата видео технология за картина с отличен контраст и резолюция. Мобилна мултимедийна станция iLX-702D има 50W x 4 вградена мощност и готово за сателитно радио стерео навигация Alpine за кола.

Основните характеристики включват:

-    Изходна мощност: 4 x 50 W

-    Дисплей: 7′′ WVGA дисплей с  висока резолюция

-    Бяло LED осветление

-    Управление: чрез докосване

-    Функция "любими"

-    Смяна на настройките - за двама потребители

-    Съвременен дизайн

-    Изход предусилвател: 3 изхода (2V, преден/заден/субуфер)

-    AUX-вход: 1 A/V AUX вход

-    Подготвен за управление от волана

-    Подготвен за дистанционно

-    Навигация

-    Свързване на камера & вградено управление на няколко камери

-    Настройки на водещите линии

-    Избор обикновен режим & информационен режим

-    Визуален EQ

-    Настройки на контраста

-    Езици на менюто: 24 езика (за AV/Bluetooth)

-    Часовник

-    Автоматичен димер

-    Код срещу кражби

-    Ъпдейт на фърмуера

-    Вход за антена

-    Дистанционно включване

-    HDMI вход (необходим Alpine HDMI кабел)

-    Старт-стоп функция

-    Подготвен за опционален DVD плейър DVE-5300

Ако всичко това изглежда твърде много за вас, добре дошли в бъдещето. Alpine предлагат и по-конвенционални главни устройства, но ако сте истински ценители на мобилната мултимедия, тогава едва ли ще пожелаете да направите компромис.

iLX-702D дигитален медиен приемник, който предлага съвместимост с най-новите медии, онлайн навигация и отличното качество на звука на Alpine. Той е напълно съвместим с най-новите модели смартфони на iPhone и Samsung и ви дава възможност да използвате Android Auto и Apple CarPlay на 7-инчовия  тъч склрийн с висока резолюция.

Вградени в приемника са и DAB+ дигитално радио, USB видео възпроизвеждане, HDMI връзка и най-новата Bluetooth технология.

Има и модифицирана версия на iLX-702D: характеристиките и функциите са същите, но iLX-702DM има модифицирано шаси (инсталирано в горна позиция).

 

Ако не сте сигурни дали марката Alpin е по вашия джоб, можете да разгледате нашите безплатни обяви в уебсайта ни Prodavase.bg. Ако пък имате мултимедия за продаване, заповядайте и добавете безплатно вашето устройство. Ние ще се погрижим то да бъде прегледано от стотици потенциални купувачи.

Comments

No comments has been added on this post

Add new comment

You must be logged in to add new comment