Търсене

100.00 лв.
100 взаимни кредита на български граждани при поискване.

QR CODE
Детегледачка - Бавачка
Posted преди 1 седмица
2 прегледа

100.00 лв.
100 взаимни кредита на български граждани при поискване.

QR CODE
Детегледачка - Бавачка
Posted преди 1 седмица
2 прегледа

Описание

 


Здравейте
Аз съм главен секретар на голяма банкова институция и сериозно помагам на хора, които имат затруднения с кредитирането и им е трудно да се преместят в банка поради затруднения или други причини легитимни договори с от 5000 до 500 000 лв. Например, можете да кандидатствате за заем от 17 000 лева и да плащате 359 лева като месечна вноска при 2% лихва само за 3 години до 10 години, само за да ви помогне да успеете във вашия новостартиран проект или да уредите различните си дългове. Всеки ден ще получавате заявки за заем от служители, пенсионери, инженери, работещи жени или майки в отпуск по майчинство. Не губете надежда, скъпи хора. Ние сме готови да ви помогнем да постигнете целите си, защото вашето удовлетворение е нашата 100% цел. Тъй като все още имате шанс в живота си, изпратете ни заявката си ясно и просто и можете да преведете кредита си срещу всякакви гаранции. Имейл: Velchka.kostadinova01@gmail.com

Attributes

Състояние: Ново
Тип: Под наем

Contact Velchka Kostadinova (seller)

  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да се свържете с потребителя.
  За да се предпазим от забранени дейности, можем да проверим вашето съобщение, преди да бъде препратено до получателя, и, ако е необходимо, да го блокираме.

  Other items from this seller

  Comments

  No comments has been added yet, be first to comment this ad!
  Add comment

  Seller details

  Velchka Kostadinova
  Velchka Kostadinova
  11 активни обяви
  Обикновен профил
  Unregistered user
  Контакт

  Местоположение

  Stara Zagora, 6000, Stara Zagora, Asenovgrad, Plovdiv, Bulgaria
  42.01667, 24.86667

  Пазете се!

  Никога не плащайте депозит в банкова сметка, докато не срещнете продавача, не видите подписан договор за покупка или не го получите по куриер. Никои реални продавачи авансово плащане за даден продукт или дори услуга. В България тази практика със сигурност ще доведе до измама! Получаването на имейл със сканирана лична карта например, не означава, че получавате реална идентификация. Получавайте всичко или лично или чрез куриер, заплащайте САМО в наложен платеж или кеш!
  100 взаимни кредита на български граждани при поискване.
  100.00 лв. 100 взаимни кредита на български граждани при поискване. by Velchka Kostadinova